Ökumenikus Automobilizmus

2017.dec.28.
Írta: Kit Cloudkicker komment

Hatodik óra

Mivel aznap a programom igen változatos volt, amihez kétszer kellett átöltöznöm, rengeteg cuccom volt, így verekedtem át magamat a városon. Útközben azon gondolkodtam, hogy mennyivel egyszerűbb lenne, ha autóval jönnék… Tudod, ez az a fajta gondolatmenet, mint amikor reggel a szemüveges keresi a szemüveget és arra gondol, mennyivel jobb lenne, ha rajta lenne a szemüvege, vagy amikor keresed a telefonodat és az jut eszedbe, bárcsak nálad lenne a telefonod, mert akkor megcsörgethetnéd. Vagy amikor a szemüveget akarod megcsörgetni.

Tovább

Ötödik óra

Irány a vadon! Elindulás, index balra, kifelé a parkolóból. A parkoló kijáratánál emelkedik az út és sorompó van, amit egy kártya odaérintésével lehet nyílásra bírni. Mivel sok mazsola közlekedik keresztül-kasul a parkolón, óhatatlanul előfordul, hogy egymás elé, mögé kerülünk. Elém is bekerült egy kolléga, megközelítettem, amennyire jónak láttam, kuplung ki, fék, üres. Mögöttem lassan közelített egy néni egy Yarisban. Aztán rögtön rájöttem, miért nem jött közelebb mögöttem a hölgy, nyilván már megvoltak a tapasztalatai a fajtánkkal.

Tovább

Negyedik óra - ipszilon, kézifékes elindulás, váltás

Utoljára a rutin pályán

Kicsit sikerült elkésnem, csináltam egy gyors gépátvételt, persze a rendszámtábla világítást elfelejtettem, nem kértem meg Tanár urat, hogy lépjen a fékre és elfelejtettem a fékpróbát is.

Tovább
süti beállítások módosítása